Mladá pšenice to je skvělá super potravina i lék!

 

Mladá pšenice se stává stále oblíbenější zelenou mladou potravinou. Někteří ji znají i pod označením super potravina.

 

BIO mladá pšenice - pomáha

 

Její původní domovina byla pravděpodobně severní Afrika nebo oblast Blízkého východu. Z těchto končin se k nám dostala tato úžasná potravina asi 8 000 let před naším letopočtem. Stala se nedílnou součástí našeho jídelníčku a bez ní si již nedokážeme představit téměř žádné menu.

 

Jako výborná potravina je již dlouho pšenice známa, ale v poslední době se k nám do jídelníčku vkrádá i jako léčivo.

 

Naše těla v současné uspěchané a vystresované době trpí a my hledáme spásu kdekoliv. A tak se mnozí vrací k přírodě a vkládají naději do ní. To je velice rozumný přístup, neboť jak praví lidová moudrost – „Není na světě nemoc ta, na kterou by nebyla bylinka.“

 

BIO mladá pšenice

 

Léčivé látky v mladé pšenici obsažené, totiž dokáží příznivě ovlivňovat základní fyziologické funkce našeho organismu. Můžeme ji nazvat enzymatickou bombou pro naše tělo. Obsahuje velké množství enzymů, vitamínů, minerálů, chlorofylu…

 

Její antioxidační a alkalizační účinky mají velice blahodárný vliv v boji proti rakovinnému bujení i zpomalování stárnutí. Díky své vysoké energetické hodnotě je pšenice ideálním doplňkem stravy při nedostatku energie, chronické únavě a depresích. Osvědčeným pomocníkem se stává také při problémech s trávicím ústrojím, při zácpě a žaludečních vředech. Často se používá při detoxikaci organismu a také jako součást vegetariánského jídelníčku je velice žádaná.

 

BIO mladá pšenice - výživné látky

 

Pokud se rozhodnete vyzkoušet mladou pšenici jako životabudič do vašich dalších zdravých dnů, tak se doporučuje užívat 2x denně jednu čajovou lžičku tohoto prášku, kterou je potřeba rozpustit ve vodě, džusu nebo nějaké přírodní šťávě nebo do smoothies. Nejrychlejšího vstřebání do organismu dosáhneme požitím půl hodiny před jídlem, nebo dvě hodiny po jídle.

 

Při detoxikaci organismu je dobré užívat mladou pšenici po dobu 2 - 4 měsíce 2x ročně, a to jako jarní a podzimní očistnou kůru. Při vážnějších zdravotních potížích je žádoucí tento léčivý nápoj pít i 6 -12 měsíců.

 

Je potřebné vzhledem k našem nezdravému životnímu prostředí a životnímu stylu si organismus chránit, čistit a posilovat. Naše tělíčko se nám po takové kvalitní péči odmění dobrým zdravím, veselou náladou a pohodou na těle i mysli.

 

A o to by nám v našem životě mělo jít hlavně, že?!

 

Vyzkoušet si mladou pšenici můžete ZDE.

 

autor: Majči




No template found for module gpwebpay