Sytý salát z ječných krup
Potřebujeme:
Obtížnost:
nízká
Čas:
30 min
Suroviny | Množství |
ječných krup | 150 g |
lžíce jemného kečupu | 2 PL |
citron- šťáva | 1 ks |
zeleninového vývaru | 200 ml |
cibule | 1 ks |
menší okurka | 1 ks |
rajčat | 300 g |
olivového oleje | 3 PL |
pepř | |
černých oliv | 50 g |
ovčího sýra nebo nivy | 100 g |
sůl |
Postup:
Ječné kroupy uvaříme, přebytečnou vodu slijeme, přilijeme vývar a opět přivedeme k varu. Přidáme kečup a pod poklicí necháme stát 10-15 minut. Promícháme a necháme vychladnout. Nakrájenou zeleninu smícháme s kroupami, česnekem, pepřem a bylinkami. Pokapeme citrónem, olejem a posypeme olivami a sýrem.
No template found for module gpwebpay